Language:
 • fi
 • en
 • se
 • Language: FI / EN
  01.11.2016

  FISEen uusi pätevyyskoordinaattori

  DI Pilvikki Riipinen on valittu FISEn uudeksi pätevyyskoordinaattoriksi. FISE vahvistaa näin organisaatiotaan varmistaakseen pätevyyspalvelunsa kehittymisen ja edesauttaakseen koko KIRA-alan osaamisen kehittymistä.  

  Pilvikki Riipinen (33) on aloittanut FISEn pätevyyskoordinaattorin työt 1.11.2016. Pilvikki on järvenpääläinen diplomi-insinööri, joka on valmistunut Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta vuonna 2009 pääaineenaan energiatekniikka.

  Pilvikki on toiminut aiemmin opettajana ja energia-alan erilaisissa tehtävissä. Hänen lopputyönsä ovat käsitelleet ydinvoiman havainnollistamista ja mittauskäytänteitä. Hän tuo FISEen täydentävää osaamista rakentamisessakin entistä keskeisemmäksi muodostuneelle energiatekniikan osa-alueelle.

  Rekrytoinnin myötä FISE vahvistaa rakennus-, LVI- ja kiinteistöalan henkilöpätevyyspalvelunsa asiakaspalvelua, viestintää, yhteistyövalmiuksia ja kehityspotentiaalia. FISEn palvelussa on tällä hetkellä 76 pätevyysnimikettä ja pätevyysrekisterissä yli 8300 pätevyyttä. Suurimpia ajankohtaisia kehityshankkeita ovat sähköisen haku- ja rekisteripalvelun sekä rakennusvirheportaalin kehittäminen.

   

  Lisätietoa

  Marita Mäkinen, toimitusjohtaja, FISE Oy
  marita.makinen@fise.fi
  050 574 5099

  Uusimmat uutiset

  Arkisto