header

Ota yhteyttä

Olitpa sitten pätevyyden hakija tai muuten kiinnostunut FISEstä, alla olevien yhteyslomakkeiden kautta voit helposti lähestyä meitä tai sihteerijärjestöjämme. FISEn muut yhteystiedot löydät alempana.

Fise

Pakollinen *

Ota yhteyttä

Mikäli haluat lisätietoa FISEn toiminnasta tai sinulla on yleisiä kysymyksiä liittyen Pätevyyspalveluun, Pätevyysrekisteriin tai pätevyyksien laskutukseen, voit olla meihin yhteydessä alla olevan lomakkeen kautta. Mikäli Pätevyyspalvelun tilisi sähköpostiosoite on vaihtunut, voit myös pyytää sen muutosta lomakkeen avulla. Käsittelemme tulleita viestejä tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Pätevyyslautakunnat

Pakollinen *

Ota yhteyttä

Pätevyyksien hakuun liittyvissä asioissa pyydämme olemaan yhteydessä suoraan kyseistä pätevyyttä hoitavaan pätevyyslautakunnan sihteeriin ja sihteerijärjestöön. Lomakkeelta lähettämäsi viesti ohjautuu oikeaan sihteerijärjestöön valitsemasi pätevyyden mukaisesti ja lomakkeen tiedot siirtyvät sihteerijärjestön sähköpostijärjestelmiin. Löydät pätevyyslautakuntien sihteerien ja sihteerijärjestöjen yhteystiedot myös sivun alalaidasta.