Language:
Language:
03.02.2021

Marita Mäkinen siirtyy Ramboll Finland Oy:n korjausrakentamisen liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi

Tiedote 3.2.2021

Julkaisuvapaa

 

Rakennus-, LVI- ja kiinteistöalan henkilöpätevyydet FISE Oy:n toimitusjohtaja Marita Mäkinen siirtyy Ramboll Finland Oy:n korjausrakentamisen liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi 1.4.2021 alkaen.

Marita Mäkinen on toiminut FISE Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2014 lähtien. Työ alkoi vauhdikkaasti maankäyttö- ja rakennuslakiin (MRL) perustuvien pätevyyksien uudistamisella. Taustalla oli laki maankäyttö- ja rakennuslain 41/2014 muuttamisesta, jossa uudistettiin tehtävien vaativuusluokitus ja suunnittelijoiden ja työnjohtajien kelpoisuusvaatimukset.

FISE on viime vuodet kehittänyt voimakkaasti toimintaansa. Uusi pätevyyspalvelu otettiin käyttöön vuonna 2016. Pätevyydet haetaan sen kautta digitaalisesti. Palvelu mm. mahdollisti pätevyyslautakuntien sujuvan siirtymisen verkkokokouksiin ja covid-pandemia ei ole hidastanut pätevyyshakemusten käsittelyä. Palvelussa otetaan seuraavaksi käyttöön uusi pätevyysrekisteri.

”FISEn toiminta on vahvassa kasvussa ja talous hyvässä kunnossa. FISEn taustalla on 19 rakennusalan organisaatiota ja yhteistyöverkosto kattaa laajasti alan toimijat. MRL:n kokonaisuudistus avaa mahdollisuuden kehittää FISEä yhä merkittävämmäksi KIRA-alan toimijaksi”, FISEn hallituksen puheenjohtaja Janne Tähtikunnas sanoo.

FISEn hallitus on päättänyt käynnistää toimitusjohtajahaun.

Lisätietoa:

Marita Mäkinen, toimitusjohtaja, FISE Oy

marita.makinen@fise.fi

Janne Tähtikunnas, hallituksen puheenjohtaja, Omakotiliitto

0400 893 583

 

 

 

 

Uusimmat uutiset

Arkisto