FISEn vanha rekisteri poistettu käytöstä

Julkaistu: 25.11.2022

FISEn virallinen pätevyysrekisteri löytyy jatkossa ainoastaan Pätevyyspalvelun verkkosivulta patevyyspalvelu.fi/registry. Se sisältää kaikki FISEn toteamat, voimassa olevat nykyisen lainsäädännön mukaiset pätevyydet ja alan tarvelähtöiset pätevyydet.

FISEn vanha rekisteri fise.evianet.fi on poistettu. Pätevyyspalvelun pätevyysrekisterissä oleva linkki vanhaan pätevyysrekisteriin on nyt korvattu pdf-tiedostolla, josta käy ilmi voimassa olevat vanhan lainsäädännön mukaiset pätevyydet. Pdf-tiedostoa päivitetään aika-ajoin.

Uusimmat uutiset

30.06.2023

FISEn toimisto lomailee

FISE:n toimisto on kiinni 1.7. – 30.7 välisen ajan. Loma-aikana pyrimme vastaamaan… Lue lisää »

27.06.2023

fise.fi ja patevyyspalvelu.fi sivustot uusittu

FISE on uudistanut verkkosivunsa.  Verkkosivu-uudistuksen tarkoituksena on, että jatkossa patevyyspalvelu.fi sivustolta löytyvät kaikki… Lue lisää »

27.03.2023

Muurattujen ja rapattujen rakenteiden kuntotutkijan pätevyysvaatimukset ja hakulomake julkaistu

Muurattujen ja rapattujen rakenteiden kuntotutkijan pätevyysinfo on julkaistu FISEn sivulla FISE Pätevyyttä… Lue lisää »

16.03.2023

Maisemarakentamisen työnjohtajan pätevyysvaatimukset ja hakulomake on julkaistu

Maisemarakentamisen työnjohtajan pätevyysvaatimukset ja hakulomake on julkaistu FISEn sivulla  FISE Pätevyyttä haetaan… Lue lisää »

15.03.2023

Eduskunta hyväksyi uuden rakentamislain

Eduskunta hyväksyi 1.3.2023 uuden rakentamislain. Uusi laki tuo ilmastonmuutoksen torjunnan kattavasti osaksi… Lue lisää »