Language:
Language:
12.11.2021

Ulla Lönngren FISEn uudeksi johdon assistentiksi

FISE Oy:n uudeksi johdon assistentiksi on valittu Ulla Lönngren. Hänen keskeisiin työtehtäviinsä tulee kuulumaan pätevyyspalvelun toiminnan koordinointi, toimisto- ja hallintopalveluista vastaaminen, asiakaspalvelun tehtävät sekä eri kehityshakkeisiin osallistuminen. Ulla Lönngren toimi aiemmin Schneider Electricin palo- ja kulunvalvonta liiketoimintayksikössä. Ullalla on vuosien kokemus myynnistä, markkinoinnista ja johdon assistentin tehtävistä. Hän aloittaa työnsä FISE Oy:ssä 16.11.2021.

Henkilöpätevyyksien merkitys kasvaa entisestään tulevaisuudessa. Kaavoitus- ja rakennuslain kokonaisuudistus on lausunnolla ja siinä esitetään suunnittelijoiden ja työnjohtajien valtakunnallista pätevyysrekisteriä, jota ylläpitäisivät YM:n valtuuttamat tahot. FISE näkisi itsensä mielellään YM:n kumppanina pätevyyksien toteajana ja rekisterin ylläpitäjänä. ”FISE haluaa parantaa tunnettavuuttaan niin KIRA-alan ammattilaisten kuin opiskelijoiden keskuudessa ja olemmekin iloisia saadessamme Ullan osaamisen ja kokemuksen FISEn käyttöön”, toteaa FISEn toimitusjohtaja Timo Korhonen.

FISEn pätevyysjärjestelmässä on tällä hetkellä 82 pätevyysnimikettä. Pätevyysrekisterissä on n. 9200 pätevyyttä. FISE ylläpitää myös rakennusvirhepankkia, jossa on 82 rakennusvirhekorttia.

Uusimmat uutiset

Arkisto