FISE Oy hakee johdon assistenttia

Julkaistu: 29.09.2021

Rakennus-, LVI- ja kiinteistöalan henkilöpätevyydet Fise Oy:lle hakee johdon assistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin.

Tarjoamme pienen mutta dynaamisen työyhteisön, kasvavan toimialan, mielenkiintoiset sidosryhmäkontaktit rakennus-, LVI- ja kiinteistöalan järjestöihin ja joustavat työnteon tavat. Pääset työskentelemään laajasti julkisissa ja hallinnollisissa tehtävissä sekä kehittämään FISE:n toimintaa.

Kiinnostuitko KIRA-alan näköalapaikasta? Lisätietoja ja hakuohjeet löydät osoitteesta https://www.poolia.fi/johdon-assistentti-helsinki-4549560/

Terveisin
Timo Korhonen
Toimitusjohtaja, FISE Oy

Uusimmat uutiset

30.06.2023

FISEn toimisto lomailee

FISE:n toimisto on kiinni 1.7. – 30.7 välisen ajan. Loma-aikana pyrimme vastaamaan… Lue lisää »

27.06.2023

fise.fi ja patevyyspalvelu.fi sivustot uusittu

FISE on uudistanut verkkosivunsa.  Verkkosivu-uudistuksen tarkoituksena on, että jatkossa patevyyspalvelu.fi sivustolta löytyvät kaikki… Lue lisää »

27.03.2023

Muurattujen ja rapattujen rakenteiden kuntotutkijan pätevyysvaatimukset ja hakulomake julkaistu

Muurattujen ja rapattujen rakenteiden kuntotutkijan pätevyysinfo on julkaistu FISEn sivulla FISE Pätevyyttä… Lue lisää »

16.03.2023

Maisemarakentamisen työnjohtajan pätevyysvaatimukset ja hakulomake on julkaistu

Maisemarakentamisen työnjohtajan pätevyysvaatimukset ja hakulomake on julkaistu FISEn sivulla  FISE Pätevyyttä haetaan… Lue lisää »

15.03.2023

Eduskunta hyväksyi uuden rakentamislain

Eduskunta hyväksyi 1.3.2023 uuden rakentamislain. Uusi laki tuo ilmastonmuutoksen torjunnan kattavasti osaksi… Lue lisää »