RATEKO hyväksytty FISEn rakennustyömaajohdon päivityskoulutuksen järjestäjäksi

Julkaistu: 05.05.2022

FISE on hyväksynyt pätevyyslautakuntien esityksen RATEKOn rakennustyömaajohdon päivityskoulutuksen järjestäjäksi. Päivityskoulutuksen kohderyhmä on työpäällikön, projektipäällikön, vastaavan työnjohtajan (kaikki pätevyysluokat) ja työmaainsinöörin pätevyyksien omaavat henkilöt, jotka hakevat myönnettyjen FISE pätevyyksien jatkoa tai joilla on yli viisi (5) vuotta myönnetystä rakennusalan työmaapäällikön -, työmaajohdon erikoisammatti tutkinnosta tai muusta pätevyyskoulutuksesta, jonka voimassaolo FISEn työnjohdollisten pätevyyksien hakukelpoisuuteen on umpeutunut.

Kaikki FISEN hyväksymät pätevyyskoulutukset tai muut pätevyyksien haussa hyödynnettävät koulutukset löytyvät täältä

Uusimmat uutiset

30.06.2023

FISEn toimisto lomailee

FISE:n toimisto on kiinni 1.7. – 30.7 välisen ajan. Loma-aikana pyrimme vastaamaan… Lue lisää »

27.06.2023

fise.fi ja patevyyspalvelu.fi sivustot uusittu

FISE on uudistanut verkkosivunsa.  Verkkosivu-uudistuksen tarkoituksena on, että jatkossa patevyyspalvelu.fi sivustolta löytyvät kaikki… Lue lisää »

27.03.2023

Muurattujen ja rapattujen rakenteiden kuntotutkijan pätevyysvaatimukset ja hakulomake julkaistu

Muurattujen ja rapattujen rakenteiden kuntotutkijan pätevyysinfo on julkaistu FISEn sivulla FISE Pätevyyttä… Lue lisää »

16.03.2023

Maisemarakentamisen työnjohtajan pätevyysvaatimukset ja hakulomake on julkaistu

Maisemarakentamisen työnjohtajan pätevyysvaatimukset ja hakulomake on julkaistu FISEn sivulla  FISE Pätevyyttä haetaan… Lue lisää »

15.03.2023

Eduskunta hyväksyi uuden rakentamislain

Eduskunta hyväksyi 1.3.2023 uuden rakentamislain. Uusi laki tuo ilmastonmuutoksen torjunnan kattavasti osaksi… Lue lisää »